Disclaimer

De website www.harvest-tennis.nl of www.babolat-tennis.nl zijn onderdeel van Harvest Tennis te Krimpen aan den IJssel. Het is niet toegestaan om de website of onderdelen daarvan openbaar te maken, te kopieren of op te slaan zonder voorafgaande schrijftelijke toestemming van Harvest-Promogifts BV.

 

De inhoud van onze tenniswebshop is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door de website Harvest-tennis.nl of babolat-tennis.nl  wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Harvest-tennis behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddelijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door t voeren.

 

Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met onze customerservice op telefoonnummer 0180-201885. Vanzelfsprekend kunt u ons ook een e-mail sturen door deze te richten aan [email protected] .

 

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »