Babolat Tennistassen

De tennistas collectie van Babolat is onder te verdelen in 3 verschillende varianten, te weten: De Club Line, Aero Line en Team Line. De vele kleur variaties, opbergmogelijkheden met en zonder rits vakken biedt voor iedere tennisser een optimale keuze. Ideaal zijn ook de tennis rugzakken ook wel tennis backpacks genoemd voor de jongste talenten.
Alle soorten Tennistassen

De tennistas voor hem en haar. Vele soorten en maten tassen van Babolat om je tennis benodigheden en tennisrackets in te doen. Tennistassen voor 3, 6, 9 of 12 tennisrackets. Tennisrugzakken, tennisbags, combi-tassen en vele andere soorten tennistassen tegen de beste prijs!

Tennistas kopen

Een tennistas is een speciale bag voor je tennisartikelen. Ideaal dus om te gebruiken wanneer je toernooien of competitie speelt, of gewoon om naar de training te gaan. Hoe kies je de beste tennisbag uit het ruime aanbod? De volgende richtlijnen kunnen je hierbij helpen :

Aantal rackets

  • Neem je maar 1 tennis racket mee, dan is de tennis-rugzak (tennis backpack) een goed idee.
  • Neem je meerdere rackets mee, dan is een tennistas een betere optie.
  • Tennistassen zijn te verkrijgen in verschillende maten van 3, 6, 9 of 12 rackets.
  • Hou er bij je keuze rekening mee dat een tennistas niet alleen is om tennisrackets in op te bergen. Wanneer een tennis tas plaats heeft voor X3 rackets betekent dit 1 apart vak. Dus een X6 racket tas heeft 2 gescheiden compartimenten voor je kleding en tennisrackets, een X9-racket-bag heeft er 3 en een X12-racket-bag 4.

Thermo laag

Er bestaan eveneens tennistassen met 1 vak voorzien van een zogenaamde thermische laag. Die zorgt ervoor dat de bespanning van rackets langer op spanning blijven.

Schouderriem

Er zijn tassen met enkele en dubbele schouderriem. Een enkele schouderriem komt vaker voor bij een X3 of X6 racket tas, de dubbele schouderriem bij een X9 of X12 racket tas. Het voordeel van een dubbele schouderriem is dat je de tas eveneens op de rug kan dragen.

Iedere Babolat Tennistas is te voorzien van een gepersonaliseerd label. Deze kun je gratis maken op My Babolat Bag.

Heb je ook al gekeken naar onze racket collectie?

Via de filteropties aan de linkerzijde krijg je snel een overzicht afhankelijk van jouw selecties.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »