Klachten & Garantie

Hoe kan ik een klacht melden?
Een klacht kun je telefonisch ( 0180-551844 ) of per e-mail ([email protected]) melden. Wanneer je een klacht meldt, dan nemen wij deze in behandeling en ontvang je binnen twee werkdagen een bevestiging van je klacht. Wij laten je dan direct weten hoe wij zullen omgaan met je klacht.

Beschadigd of defect artikel ontvangen
Heb je een beschadigd of defect artikel ontvangen, dan kun je het beste direct contact opnemen met onze klantenservice. Gaat het artikel defect binnen het zichttermijn van 14 dagen? Meld dan je klacht bij de klantenservice. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Artikelklacht melden
Het kan voorkomen dat een artikel niet voldoet aan je verwachting of dat een artikel op korte termijn defect gaat. Meld je klacht bij de klantenservice, dan kijken we samen naar een oplossing en eventueel vervanging van het product.
Of je recht hebt op garantie hangt ondermeer af van het feit of je kunt aantonen dat je het artikel bij Harvest-tennis hebt aangeschaft, met factuur en of de schade binnen de gestelde garantievoorwaarden en de garantietermijn valt. Is dit het geval, dan zal de schade vergoed worden, zal kosteloos een nieuw artikel worden geleverd of zal het artikel kosteloos worden gerepareerd.
Je kunt er redelijkerwijs vanuit gaan dat een artikel bij normaal gebruik een bepaalde periode goed moet functioneren. Gaat een artikel na afloop van de (fabrieks)garantietermijn buiten jouw schuld om defect? Neem ook dan contact op met de klantenservice, we zullen samen met jou en eventueel de leverancier naar een oplossing zoeken.

Garantieperiode
Wanneer je een artikel op Harvest-tennis koopt en dit artikel gaat na een bepaalde tijd defect, neem dan contact op met de klantenservice. Uiteraard volgen wij bij het afhandelen van artikelklachten de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Harvest-tennis geeft minimaal drie maanden garantie na aankoop. Voorwaarde is wel dat het artikel normaal is gebruikt en dat het defect is ontstaan buiten jouw schuld om.

Gegronde klacht
Een klacht is gegrond en wordt door ons in behandeling genomen wanneer een defect niet is veroorzaakt door:
- beschadiging door opzet of nalatigheid.
- onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud.
- normale slijtage.
- beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Reparatie
Wanneer een klacht in behandeling wordt genomen en het artikel wordt ingenomen (dit kan alleen wanneer alle gegevens en onderdelen compleet zijn), doet Harvest-tennis er alles aan om het artikel zo snel mogelijk te repareren.
Als het artikel niet gerepareerd kan worden of wanneer de reparatie niet onder de garantie kan worden uitgevoerd, nemen we zo snel mogelijk contact met jou op voor verdere afhandeling.

Bovenstaande laat alle rechten die je als klant hebt wegens non-conformiteit van artikelen onverlet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »