Marktleider Babolat

  • Geplaatst op
  • Door Onno
  • 0

Uit onderzoek is gebleken dat Babolat marktleider is op het gebied van tennisrackets. Met de uitgebreide collectie tennisrackets voor heren, dames, jongens en meisjes (jongeren) heeft Babolat zich weten te onderscheiden van de concurrentie.

Babolat meest gebruikte racketmerk in de tenniswereld.

Babolat is één van de bekendste en meest gebruikte racketmerken in de tenniswereld. Vandaag de dag is Babolat nummer 1 in de verkoop van tennisrackets in de Verenigde Staten, Japan en Europa.

Inmiddels heeft Babolat een groot aantal internationale sterren aan zich gebonden. Sterren als Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Caroline Wozniacki en Eugenie Bouchard hebben middels hun contracten Babolat racktes tot hun beschikking.
Topmodellen uit de Babolat racketcollectie zijn: Babolat Aero Pro Drive, Babolat Pure Drive, Babolat Pure Control en de Babolat Pure Strike en vanzelfsprekend de verschillende PLAY modellen. De toppers uit de Babolat tennisracketcollectie zijn de Pure Strike (Tsonga) en de Aero Pro Drive, frame van meervoudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal.

Kijk hier naar het uitgebreide assortiment van Harvest-tennis

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »