Introductie Babolat Play

  • Geplaatst op
  • Door Onno
  • 0

Babolat introduceert de Babolat Play serie. Volop beschikbaar bij Harvest-tennis.nl. Advies op maat.

Babolat lanceert nieuwe Babolat PLAY lijn

Babolat introduceert de Play lijn.

Rafael Nadal zal in 2015 spelen met het nieuwe Babolat Play AeroPro Drive tennisracket.

Al 140 jaar lang probeert Babolat de tennissport te naar een hoger niveau te brengen. Oorspronkelijk met de tennis racketsnaren en nu met het eerste "connected" tennisracket de Babolat PLAY.

Een innovatie die de tenniswereld vergoed zal veranderen. Het eerste tennisracket wat je actief aan en uit kunt zetten. Een racket dat voor iedere tennisser een unieke ervaring zal zijn. Ongeacht je niveau.

In 2015 zal Rafael Nadal connected zijn en een nieuwe dimensie toevoegen aan de tennissport.
Nadal is de eerste top speler die gelooft in connected tennis en ziet de voordelen van het inzicht verkrijgen in zijn eigen spel. Met zijn nieuwe Babolat PLAY Aeropro Drive, treedt Nadal toe tot de wereldwijde Babolat PLAY gemeenschap.

Concurrentie motiveert spelers. Vóór het connected tennis era was het alleen mogelijk om te vergelijken door tegen hen te spelen. Nu met Babolat PLAY kunnen spelers vergelijken (vrienden, concurrenten, favoriete top spelers als Rafael Nadal) en met andere concurreren. Babolat is het eerste en enige merk dat de gegevens van een topspeler beschikbaar stelt voor tennis fans, zodat zij zich kunnen meten met de profs.


BABOLAT PLAY, HET EERSTE CONNECTED TENNIS RACKET
Babolat PLAY is geschikt voor iedere tennisspeler, ongeacht het niveau. Sensoren geïntegreerd in het handvat van het racket geven spelers toegang tot informatie over hun eigen spel. Babolat PLAY verzamelt gegevens, zoals het aantal slagen (forhand, backhand, serveren, smash), rotatie, totale en effectieve speeltijd, uithoudingsvermogen, techniek, consistentie, energie en rally's. Wanneer de speler is uitgespeeld, wordt informatie overgedragen via een Bluetooth verbinding met een smart Phone of vanaf een USB naar een computer. Deze informatie kunnen spelers zien en delen onder de Babolat PLAY gemeenschap door middel van een speciaal platform op babolatplay.com en op de Babolat PLAY App.

Graag informeren wij je nader over het spelen met een Babolat Play racket. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


BABOLAT PLAY AEROPRO DRIVE

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »