Harvest-tennis, de Babolat-tennis specialist

Welkom bij Harvest-Tennis de Babolat specialist, gevestigd in Krimpen aan den IJssel.. Harvest-tennis heeft er bewust voor gekozen een specialisme op te bouwen met één tennismerk, Babolat. Ons assortiment bestaat uit de volgende collecties:

Babolat Tenniskleding:

Bij Babolat Tennis treft u een zeer uitgebreide collectie Babolat Tenniskleding aan voor dames, heren, jongens en meisjes.

Een zeer uitgebreide dames collectie van Trainings artikelen, Jurkjes, Tanks & Tops, Shirts & Polos, Rokjes & Skorts, Shorts & Shorty, Jacks & Jassen, Lange broeken en Tennisschoenen voor dames treft u aan via het menu aan de linkerzijde.

Ook een uitgebreide herencollectie treft u via het menu aan de linkerzijde aan. U treft hier een uitgebreide collectie Trainings artikelen, Shirts & Polo's, Shorts, Jacks & Sweaters, Lange Broeken en Tennisschoenen.

Zoekt u voor uw competitieteam een nieuwe lijn. Kijk dan gerust  eens naar de nieuwe Babolat Tennis Match Performance en Babolat Match Core lijn. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Babolat Tennisrackets:

Bij Babolat Tennis treft u de meest courante collectie Babolat rackets, zoals de nieuwe Babolat Pure Strike serie, Babolat Pure Drive serie, Babolat AeroPro serie en Babolat Contest serie aan tegen de meest concurrerende prijzen. Vanzelfsprekend bespannen wij uw nieuwe racket met de snaar die u het best past. Weet u niet zeker welke bespanning het beste is voor u dan adviseren wij u graag. Neem gerust contact met ons op en vraag gelijk eens naar onze speciale bundelvoordelen. Ook voor informatie omtrent de verschillende Babolat kinderrackets kunt u bij ons terecht.

Babolat Tennisschoenen:

De Babolat Tennisschoenen zijn inmiddels uitgebreid naar 4 modellen met specifieke eigenschappen. Babolat Propulse, Babolat V-Pro, Babolat Drive en Babolat Junior lijnen zijn bij ons verkrijgbaar. Is uw maat niet meer beschikbaar? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Babolat Tassen:

Babolat heeft een zeer uitgebreide collectie Tennistassen & Tennisrugzakken in haar collectie. Er zijn tennistassen en tennis backpacks voor 1, 3, 6, 9 en 12 tennisrackets. Momenteel heeft uw Babolat Specialist een collectie van bijna 50 verschillende Babolat Tennistassen en Babolat rugzakken voor u beschikbaar. Leverbaar in verschillende kleuren waaronder de speciale Babolat Rolland Garros serie, de Babolat Nadal Aero line, de Babolat Team Line Pink en Babolat Team Line Blue

Babolat Accessoires:

Onze collectie complementeren wij met een uitgebreide collectie Babolat Grips & Accessoires, zoals tennissokken, tenniscaps en de Babolat tennisballen.

Vanwege ons succes is het mogelijk dat een bepaald artikel tijdelijk niet voorradig is. Wanneer u hierover contact met ons opneemt belonen wij dit met een extra korting.

Harvest-tennis garandeert u de beste prijzen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »