Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Zichttermijn & Herroepingsrecht

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. Dit geldt ook voor artikelen uit de Outlet. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken, beoordelen en/of passen. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, dan kan dat volgens bovenstaande eenvoudige modules. Je mag ook op een andere wijze aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Als je hiervoor kiest, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of via e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het modelformulier vind je onderaan de pagina met onze Algemene Voorwaarden. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan aan ons via de Klantenservice.


Voorwaarden

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is retour aangemeld binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Het artikel is compleet en in originele staat. Indien mogelijk stuur je het product terug in de fabrieksverpakking.
  • Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen mag natuurlijk wel).

Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is, zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.

Je kunt het retour kostenloos afgeven bij ons magazijn te Krimpen aan den IJssel. Verstuur je liever via PostNL of een andere verzender, dan zijn de retourkosten voor jou. De kosten voor het opsturen van een pakket via PostNL bedragen meestal € 6,95

Terugbetaling

Nadat jij aan ons bekend hebt gemaakt dat je je aankoop retourneert, storten wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug.
Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
Je ontvangt het retourbedrag op de rekening en in het betaalmiddel waar ook mee betaald is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »