Babolat Pure Aero Tennisrackets

De Babolat Pure Aero is een racket afkomstig uit de Pure Aero collectie van Babolat. De Pure Aero rackets van Babolat zijn voor die tennissers gemaakt die willen overheersen in het spel. Het aerodynamische frame zorgt voor een hogere topsnelheid en geeft in combinatie met de geoptimaliseerde besnaring nog meer topspin.

Dit middelzware racket van 300 gram vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het snarenpatroon van 16x19 biedt een goede mix tussen power en controle. Het balanspunt van 320 mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket prima te gebruiken is voor netspelers. Het racket beschikt  over een middelgroot racketblad van 645 cm2 die in combinatie met de gemiddelde sweetspot zorgt voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De FSI technologie zorgt door middel van een smaller snarenpatroon rond de sweetspot en het woofer systeem voor meer controle, power en comfort. De snaren rond de hoger liggende sweetspot zorgen voor extra controle bij iedere slag.

Onze nieuwe rackets kunnen worden voorzien van iedere gewenste Babolat snaar. Klik hier voor het overzicht. Wil jij een bijpassende tennistas. Klik dan hier voor het overzicht van onze tennistassen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »