Babolat Pure Drive Tennisrackets

De Babolat Pure Drive is afkomstig uit de nieuwe Pure Drive collectie van Babolat. De nieuwe Pure Drive rackets hebben hun eigenschappen, een ovaal racketblad en het brede frame, behouden en zorgen voor de perfecte combinatie van power en controle. Dit maakt de Pure Drive collectie geschikt voor veel type spelers.

Dit racket van 300 gram vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het snarenpatroon van 16x19 biedt een goede mix tussen power en controle. Het balanspunt van 315 mm zorgt voor meer balcontrole en wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het middelgrote racketblad van 645 cm2 zorgt tevens voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologien
De Babolat FSI technologie zorgt door middel van een smaller snarenpatroon rond de sweetspot en het woofer systeem voor meer controle, power en comfort. De snaren rond de hoger liggende sweetspot zorgen voor extra controle bij iedere slag. Het Babolat Woofer System, dat al jaren zijn meerwaarde bewijst, zorgt voor interactie tussen de snaren en het frame bij ieder balcontact. Dit zorgt voor 25% langer en beter contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer balcontrole en comfort ontstaat. Het Cortex Demping Systeem, dat net boven de grip is toegepast, filtert de trillingen die ontstaan. Door de afname van deze trillingen voelt het racket comfortabel aan.

Nieuwe rackets kunnen worden voorzien van iedere gewenste Babolat snaar. Klik hier voor het overzicht. Wil jij een bijpassende tennistas? Klik dan hier voor het overzicht van onze tennistassen.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »