Toernooi sponsoring

Van zaterdag 27 juli t/m zondag 4 augustus 2019 zal al weer voor de 10e keer ons open toernooi worden gehouden. Ook dit jaar zal Harvest Promogifts (Harvest Tennis) van Onno Terlouw het open toernooi sponsoren. De stand met tennisartikelen zal ook weer prominent aanwezig zijn. De toernooileiding zal ook dit jaar weer gevormd worden door Jan Hendrik en Louis Neet, Marijke de Bruin, Sanne Peters, Ruud van Beek en Arend Buisman.
De keukenploeg (onder leiding van chef-kok Aad) hoopt iedereen weer te verrassen met de lekkerste maaltijden en hapjes en ook de barploeg zal u uiteraard weer voorzien van de nodige heerlijke drankjes. Als nu ook het weer nog mee wil werken kunnen we hopelijk weer een prachtig toernooi tegemoet zien en hopen we u te ontmoeten van 28 juli t/m 5 augustus 2018.

En... nog iets..., een bezoeker komt gewoon genieten en hoeft zich niet eens in te schrijven.

Veel bezoekers maakt van het toernooi helemaal een feest zowel voor henzelf alswel ook voor de spelers.

De bar- en keukenploeg zullen u tijdens deze dagen weer een scala aan gerechten en bijpassende dranken aanbieden. Naast het sportieve genot dus ook weer op culinair gebied mooie hoogstandjes.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »