Jet Premura Men Oranje/Drak Blue Padel

Artikelnummer: 30S22752-6015
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen, mede afhankelijk van vervoerder

PADEL SCHOENEN

Dit zijn de belangrijkste kenmerken waar spelers naar op zoek zijn in een padelschoen :

  • HOLD : om ervoor te zorgen dat de voeten op hun plaats blijven wanneer spelers abrupt bewegen en stoppen.

  • GRIP : de zool moet de speler in staat stellen te bewegen en te stoppen zonder te vallen.

  • DUURZAAMHEID : om te voorkomen dat de zool erodeert en de schoen vervormt tijdens herhaalde bewegingen (buigen, draaien, enz.).

  • FLEXIBILITEIT : vooral aan de voorkant van de voet, om de herhaalde buiging te vergemakkelijken die nodig is om lage ballen te spelen en snel vooruit te komen.

  • LICHTGEWICHT : om snelle bewegingen en sprongen tijdens smashes te vergemakkelijken.

  • DEMPING : om schokken op te vangen, vooral op de hiel tijdens abrupte stops en sprongen.

De Babolat Jet Premura is is erg licht van gewicht en voelt alsof je niks aan je voet hebt zitten. Ideaal voor spelers die vlug over de baan bewegen.

Deze lichte schoen is ontworpen voor de snelle behendige spelers. De schoen beschikt over een geweven bovenwerk met MATRYX technologie. Deze technologie is duurzaam en zorgt voor nog meer snelheid op de baan en optimaal draagcomfort. De tussenzool van deze schoen bevat de KPRS-X technologie, de KPRS-X zorgt voor uitstekende demping en comfort en bestaat uit strategisch geplaatste foam rondom de hiel en voet.

De sterke buitenzool is afkomstig uit de Michelin fabriek. De materialen die gebruikt worden bij de fabricage van banden, zijn ook gebruikt in de buitenzool van deze topschoen. Door het gebruik van sterk en slijtvast rubber is de duurzaamheid ongeëvenaard. De vaste buitenzool biedt uitstekende grip op padelbanen.

LETOP schoen valt een maat kleiner!!!!!!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »